Ontdek Stilix Energy Solutions

Zonnepanelen

PV-systemen zetten het opgevangen licht via siliciumcellen om in spanning. Een omvormer zet deze dan onmiddellijk om in elektriciteit. Essentieel voor een goede werking van een zonnepaneel is dat de zonnecellen met elkaar worden verbonden in fotovoltaïsche panelen of pv-modules.

De gecombineerde werking van zonnepanelen, draagstructuur en randapparatuur zorgt ervoor dat de eindgebruiker toegang krijgt tot de opgewekte stroom.

Omvormers

De functie van de omvormer is heel simpel, namelijk het omzetten van de energie geproduceerd uit zonnepanelen naar energie welke compatibel is met huishoudtoestellen, wisselstroom. Zonnepanelen produceren namelijk gelijkstroom.

Thuisbatterijen

Met een thuisbatterij kan je de opgewekte elektriciteit omzetten in opgeslagen elektriciteit. Dan kun je tijdens deze piekuren de zonne-energie gebruiken die je eerder opwekte.

Laadpalen

De markt van de elektrische wagens schakelt stilaan een versnelling hoger. En hoe meer plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s van de band rollen, hoe meer nood aan laadpalen thuis. Na een plaats bezoek bekijken we samen welke laadpaal het beste past bij u thuis.

Vraag uw offerte aan

Contacteer ons om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor zonnepanelen / omvormers / thuisbatterijen / laadpalen.